Onze diensten

Onze diensten

Streep

Betonstaal verwerken

HES Betonstaal is gespecialiseerd in het verwerken van betonstaal, voor infraprojecten, waterbouwkundige projecten, utiliteitsprojecten en woningbouwprojecten. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis staat HES Betonstaal voor kwaliteit. In materiaalkeuze, maar vooral in onze persoonlijke en kundige aanpak. Bij HES Betonstaal werken vakmensen die weten wat ze doen, nauw samenwerken en een gezond werkethos hebben.

Onze full-service aanpak

Zoek je een professionele betonstaal verwerker voor een infraproject, waterbouwkundig project, utiliteitsproject of woningbouwproject? Wij verzorgen het voor je, van werkvoorbereiding tot uitvoering. Ieder project is uniek en iedere opdrachtgever is anders. Daarom nemen we graag voorafgaand aan het project de scope, verwachtingen en deadlines met elkaar door. We maken heldere afspraken over de planning en uitvoering van de werkzaamheden op de bouwplaats. En belangrijker nog: daar houden wij ons aan! Bij HES Betonstaal is afspraak, afspraak. Eerlijkheid en vertrouwen zijn als beton gegoten in het bestaansrecht van ons familiebedrijf.

Zorgvuldige afwerking

Goede wapening is het fundament van iedere constructie. Dat moet simpelweg goed zijn. Daarom besteden we bij HES Betonstaal aandacht aan een zorgvuldige afwerking. Bij ieder project draait het om het eindresultaat. Dat is het allerbelangrijkste. Bij HES Betonstaal doen we er alles aan om het allerbeste eindresultaat op te leveren, zoals afgesproken óf zelfs beter. Blijkt bijvoorbeeld tijdens de uitvoering dat iets anders of beter kan? Dan geven we daar graag onze visie op en zijn we flexibel om af te wijken van het bestaande plan.

De kracht van samenwerken

Wij geloven in de kracht van samenwerken, want betonstaal verwerken kun je niet alleen. Goede samenwerking is essentieel om kwaliteit te leveren en efficiënt te werken. Daarom besteden we aandacht aan samenwerking, door samenwerking te stimuleren. Binnen ons eigen team, met onze opdrachtgevers en met andere betrokken partijen binnen het project. En zo hebben we door de jaren heen waardevolle, gezonde relaties opgebouwd. Binnen onze sector en daarbuiten.