Onze projecten

Onze projecten

Streep

We kunnen je natuurlijk vertellen wat we doen, maar we laten het je nog veel liever zien. Hier vind je een aantal afgeronde projecten. Uiteenlopende projecten in infra, water, utiliteit en woningbouw. Wil je weten wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Ieder project is uniek en iedere opdrachtgever is anders. Daarom nemen we graag voorafgaand aan het project de scope, verwachtingen en deadlines met elkaar door.

Metro aan zee

De Hoekse Lijn, voormalig treinspoor, is omgebouwd naar een metrolijn die in Schiedam Centrum direct aansluit op het metronet. Voor dit project heeft HES Betonstaal de fundering gelegd door de betonstaal te verwerken.

Pijnacker fietstunnel

Om een snelle en veilige fietsverbinding tussen Delfgauw en Pijnacker te behouden, is er een fietstunnel gerealiseerd die onder de nieuwe Komkommerweg doorgaat. Voor dit project heeft HES Betonstaal de fundering gelegd door de betonstaal te verwerken.

Overhoeksche amsterdam

In de Amsterdamse wijk Overhoeks worden circa 2.200 huur- en koopwoningen gerealiseerd. Voor dit project heeft HES Betonstaal de fundering gelegd door de betonstaal te verwerken.